A Májer Kft. közel huszonöt éves múltra visszatekintő magyar közép-vállalkozás. Egyedi méretre hasított színesfém- és acélszalagokat értékesítünk. Gyártási tevékenységünk során hengerléssel, hasítással, hőkezeléssel állítjuk elő a megrendelt szalagtekercseket.

A vállalkozás Budapesten, az egykori Csepel Művek területén működik. Közel 10.000 négyzetméteres telephelyünkön 10 hasító sorral, három hengerállvánnyal és egy lágyító kemencével dolgozunk.

Célunk, hogy a több tonnás megrendeléseken túl a legkisebb mennyiségi igényeket is kiszolgáljuk néhány napos határidő vállalásával a folyamatosan frissülő, több mint 1500 tonnás raktárkészletünkből.

Szerviz centerként várjuk mindazok megkeresését is, akik megoldást keresnek saját szalagtekercseik felhasítására, hengerlésére bérmunkás konstrukcióban.

Tevékenységünkre vonatkozóan MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk.

Szakmai tapasztalatunk, minőségi munkánk, gyorsaságunk és rugalmasságunk eredményeképpen mikrovállalkozásokkal, de nemzetközileg elismert óriáscégekkel is évek óta eredményes kapcsolatot ápolunk. Főbb partnereink Legrand Zrt. (Szentes), DOM-Elzett Kft.(Sopron), Kaposvári Villamossági Gyár, Fusetech Kft. és a Tungsram Operations Kft.

Szeretnénk Önöket is több ezer elégedett – belföldi és külföldi – partnerünk között üdvözölni.

Májer Péter
alapító-ügyvezető